Paluu!

Satunnaisten ongelmien vuoksi päätin, että Get Inspired! palaa takaisin wordpressin huomiin niin toimivuuden kuin olemassaolonkin turvaamiseksi.

Blogissa on ollut hiljaista, mutta pyritään korjaamaan asia jotenkin. Kirjoittajia on lopettanut, kuten Sofia ja Vol, mutta kiitos kuitenkin kummalekin teistä teidän panoksistanne tämän blogin hyväksi!

Toivottavasti tänä vuonna saamme blogiin lisää eloa, lisää kirjoittajia, lisää uusia artikkeleita jotka kiinnostavat ihmisiä, lisää toiveita ja ideoita ja niin edes päin.

 

Katsotaan, mitä vuosi 2012 tuo tullessaan!

About volvom

Hello! I'm amateur comic artist from finland. I love cats, comics, coffee and "dark side" things. Used nicknames are Volvom , Nakayama, Takashi and Kuroakuma (also with 89 end).

Posted on 3 helmikuun, 2012, in Ilmoitukset. Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Ihanaa, ihanaa, IHANAA! Mä olin jo ihan luopunut toivosta tän blogin suhteen, kunnes äkkäsin käydä lukemassa Jetronic-ketjua kvaakin puolella ja…. AAAH!
    Kiitos, oikeasti ihanaa, että tää jatkuu täällä. Tää blogi on just sopivan monipuolinen mun makuuni, olen kaivannut tällaista pitkään. Sofian ja Volin lähtö harmittaa suunnattomasti, olivat molemmat hyviä ja mielenkiintoisia kirjoittajia, ja nyt teitä on vain kaksi…

    Jajajaja, mulla on vielä pieni kauhu lukioaikaisesta kirjoittamisesta, mut vois olla no… eh… kivaa kirjoitella joskus niinku, ihmisille. Et jos kelpaisin tai tarvittisitte vielä yhtä kirjoittajaa, niin musta vois olla kivaa kokeilla. Itsekseni en tahdo saada blogeja pidettyä elossa, mutta porukalla voisi toimiakin :)’
    (Osaan kirjoittaa asiallisesti tilanteen vaatiessa.)

  2. Joo, ei me aiota lopettaa tätä blogia vaikka mikä olisi ja tottakai meille aina lisää kirjoittajia mahtuu, plus tietty lahjoitusartikkelit myös 😀

    OIisi kyllä mukavaa, jos saataisiin lisää kirjoityskaartiin ihmisiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: