About

Tämän ”sivun” tarkoitus on toimina blogimuotoisena yhteisönä sarjakuvaharrastelijoille, erityisesti nettisarjakuva-, sekä harrastelijapiirtelijöille.

Julkaisemme useamman henkilön voimin erilaisia artikkeleita koskien sarjakuvapiirtoa (tutoriaaleja yms.), kerromme teille erilaisista sarjakuvista ja tyyleistä, kirjoitamme esittelyjä ja arvosteluja kaikenlaisista sarjakuvista ja piirtäjistä, julkaisemme kuvamateriaalia (luvan saaneina) yms.

Blogin sarjakuvakohteiden laadusta emme ole vaativia, sillä meidän on tarkoitus julkaista ja esitellä tuotoksianne tasapuolisesti.

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset ehdotukset blogin sisällöstä, kohde kandidaateista ja voit vaikka itse pyytää suorasanaista arvostelua haluamaltasi kirjoittajalta.

Tarkoitus olisi joskus painattaa omakustanne lehti, missä olisi samaa materiaalia kuin täälläkin, mutta fyysisessä muodossa tottakai ja mahdollisesti lukijakunnan sarjakuvista esittelyjä yms.

Se tosin riippuu, kuinka hyvin tämä idea saa tuulta siipiensä alle.

Tekijänoikeudet

Me pyrimme kysymään luvat mahdollisimman monelta tekijältä julkaistessamme kuvia, erityisesti koskien nettisarjakuvapiirtäjien tuotoksia. Julkisten sarjojen tekijöiltä on miltei mahdoton erikseen kysyä lupia ja siksi merkitsemme kuviin, sekä teksteihin sarjojen kaikki mahdolliset tekijät laittaen oheen myös mahdolliset linkit tekijöiden sivustoille tai blogeihin.

Kiitokset

Lista niistä ihmisistä, jotka ovat lahjoittaneet artikkeleita tai muuta materiaalia blogillemme!

Sofia | Vol | Aura Ijäs

 

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: