Nyt teillä on valta vaikuttaa!

Uusi sivusto, Favor, tarvitsee nyt meitä sarjakuvapiirtäjiä Beta-testaajikseen uudelle sivustolle, jonka tarkoituksena olisi nyt auttaa sarjakuvailijoita julkaisemaan töitään.

Alla suora kopio näkemästämme mainoksesta:

 

Tahdotko olla mukana kehittämässä sarjisten supertukikohtaa nettiin? Me rovaniemeläisen Favor -alustan tekijät tarvitsemme viisauttasi.

Favorista tullaan hiomaan optimaalinen julkaisupohja nimenomaan sarjakuville. Jotta nappulat olisivat juuri siellä missä sinä haluaisit, ja ominaisuudet juuri sarjakuvaa palvelevia, auta meitä!

Kokeile Favoria ja anna palautetta, siinä se. Testaa, pety, onnistu, riemastu ja jaa. Osoitteessa Favor.org voit rekisteröityä palveluun.

Raportoi kokemuksistasi mailitse comics@favor.org tai avoimeen kehitysdokumenttiimme (ei edellytä kirjautumista Googleen):
https://docs.google.com/document/d/1V6bL065WbzQ5Y2yB_sv0h1Zfo7C-AqrrE8yqVy3VPa0/edit

Favor on maksuton julkaisualusta joka on lanseerattu kesäkuussa 2011 ratkaisemaan ongelma: kuinka voi tienata netissä ilmaiseksi jaettavilla teoksilla.

Return the Favor -ominaisuuden avulla julkaisusi voivat saada rahallista arvostusta faneilta ja kävijöiltä. Sisältöjä voi tarkastella ilmaiseksi. Maksu on vapaaehtoinen ja summa maksajan valitsema. Ominaisuuden ansiosta sivuilla ei ole lainkaan bannerimainontaa, vaan sarjakuvasi saa kaiken ansaitsemansa näkyvyyden. Jes!

Pääsivumme Facebookissa https://www.facebook.com/FavorCompanyOy ja suomenkielinen ryhmä https://www.facebook.com/groups/FavorSuomeksi/

Favorin pääkieli on englanti, maailmanlaajuisessa verkossa kun ollaan, mutta kotimaista lisätietoa olisi täällä: http://favorsuomeksi.favor.org/

Ilolla: Favor-tiimi

Eli nyt kansalaiset rekisteröitymään, testaamaan ja antamaan palautetta tälle mainiolle idealle!

About Get Inspired

Blog about comics

Posted on 30 maaliskuun, 2012, in Ilmoitukset and tagged . Bookmark the permalink. 3 kommenttia.

  1. Kiitos jutusta! Tosiaan kaikki palaute ja kysymykset on erittäin tervetullutta.

  2. Kiitos kaikesta palautteesta, testauksesta ja kommenteista! Yhä otetaan vastaan ideoita ja tietysti myös käyttäjiä.
    Palautteen perusteella ollaan saatu Favorista paljon parempi. Kohti Kemin sarjakuvapäiviä mennään, ja sitä odotellessa Lolcat-sarjakuvakilpailu olkaapa hyvä: http://favorcompany.favor.org/hupikissa-kisa-favorissa

    Suukkoja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: